Nieuwsarchief

Nieuwsbrief maand juli

Genieten & meer vrijdag 27 juni 2014 NIEUWSBRIEF Summerparty | workshops | nieuws 

Koopzondag

29 juni Aanstaande zondag zijn wij geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur voor een gezellige lunch en of borrel.

Vaste Kookclub voor gevorderden. Heeft u de basis kennis al onder de knie en wilt u een stapje verder? Tijdens deze lessen gaan we aan de slag met niet alledaagse producten. Iedere tweede donderdag van de maand hebben we een menu dat past bij het seizoen. We koken 4-gangen waar allerlei verschillende technieken na voren komen U kunt zich alleen inschrijven of met anderen zodat we vanzelf een clubje kunnen vormen. We starten op 11 september om 18:30 uur. De kosten zijn € 42,50 per persoon, per maand exclusief drank.

Summerparty 

Zondag 6 juli van 14:00 tot 17:00 nodigen wij u als onze vaste gast uit voor onze Summerparty. Gezellig borrelen onder het genot van verrukkelijke hapjes om feestelijk de zomer in te luiden. Muzikale begeleiding en entertainment van de Meisjes van Plezier. De aanvangskosten bedragen € 17,50 per persoon en aanmelden kan per mail info@genietenenmeer.nl of gewoon in de winkel.Graag tot dan." Johan en Milena Visser 

BBQ workshop op donderdag 31 juli en donderdag 28 augustus

Als de warmere dagen weer in aantocht zijn, is niets fijner dan samen buiten zijn en koken. Bij Genieten & meer staat de Black basterd op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking. Buiten op ons terras geniet u samen met andere kookliefhebbers van het heerlijke weer, een verfrissend drankje en ontdekt u de vele mogelijkheden van de Black Basterd.
 
Tijdens deze les start Johan met een uitgebreide uitleg. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste hoeveelheid houtskool en verschillende soorten rookhout, maar ook om de wijze van aansteken en de temperatuurbeheersing. Johan behandeld daarnaast verschillende accessoires en technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaat hij in op bereidingswijzen van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperaturen. 

Haringparty

Op dinsdag 24 juni hebben wij onze eerste Haringparty voor Business to Business Maas & Waal georganiseerd. 
 Tussen 16.00 uur en 18.00 uur was eenieder welkom bij Genieten en meer. 
 De Meisjes van Plezier zorgden voor vertier en er werden heerlijk hapjes geserveerd met uiteraard Hollandse Nieuwe. Er was ook een veiling van het bekende eerste vaatje. De opbrengst € 1535,00 was bestemd voor Stichting Hospice Bijna Thuis Huis Maas & Waal. 

Er zijn geen nieuws items